Доступність посилання

ТОП новини

Група озброєних чеченців має намір упродовж тижня чекати на виконання своєї вимоги про виведення російських військ із Чечні


Група озброєних чеченців має намір упродовж тижня чекати на виконання своєї вимоги про виведення російських військ із Чечні

У разі, якщо питання не буде вирішене, чеченці погрожують підірвати будівлю із заручниками.

За словами очевидців, сьогодні уранці з театрального центру лунали звуки, схожі на вибухи. Але повідомлень про загиблих і поранених заручників не надходило.

Усі заручники, із якими вдається зв'язатися, просять владу не проводити штурму, щоб не спровокувати терористів на підрив будівлі.

За останньою інформацією, отриманою телефоном від однієї із заручниць, терористи вимагають зустрічі із представниками організацій «Червоний Хрест» та «Лікарі без кордонів». Терористи також готові допустити до будівлі журналістів.

На цей момент звільнений 41 заручник. Зокрема, 12 дітей. Серед заручників – не менше 60-и закордонних громадян. На вимогу терористів до театрального центру прибули представники західних посольств. Однак дипломати поки не проводили переговори з терористами.

З міркувань безпеки припинені заняття у школах, розташованих поруч із захопленою будівлею. Проводиться евакуація жителів із найближчого до місця події будинку.
XS
SM
MD
LG