Доступність посилання

ТОП новини

Викрадення депутата Верховної Ради Криму Миколи Котляревського, який зник в Євпаторії наприкінці минулого тижня, - не було


Викрадення депутата Верховної Ради Криму Миколи Котляревського, який зник в Євпаторії наприкінці минулого тижня, - не було

Сьогодні на прес-конференції в Симферополі начальник Управління з боротьби з організованою злочинністю кримської міліції Сергій Семків заявив, що викрадення депутата Верховної Ради Криму Миколи Котляревського, який зник в Євпаторії наприкінці минулого тижня, - не було. Насправді він брав участь у спецоперації правоохоронців із затримання замовника убивства.

Пан Семків повідомив, що в міліцію надійшла інформація про підготовку замаху на життя депутата Котляревського. Після її перевірки правоохоронці вирішили провести операцію, для чого розробили сценарій з інсценуванням викрадення депутата. Про її результати розповідає Сергій Семків:

“Замовник затриманий. Прокуратура Криму порушила карну справу стосовно конкретної особи і сьогодні замовник - в ізоляторі тимчасового утримання”.

За словами пана Семківа, справа передана до слідчого управління кримської прокуратури. Присутній на прес-конференції Микола Котляревський повідомив, що знає замовника, з яким був у поганих стосунках.
XS
SM
MD
LG