Доступність посилання

ТОП новини

Чи буде в Одесі “Боделан–гейт”? Частина друга


Чи буде в Одесі “Боделан–гейт”? Частина друга

Одеса, 20 листопада 2002 - У середовищі політиків продовжують обговорювати публікації присвячені сумно відомим розмовам між Одеським міським головою, колишнім компартійним функціонером Русланом Боделаном та Леонідом Кучмою.

Голова всеукраїнської організації “Щит Батьківщини” Дмитро Корчинський вважає, що “не варто було очікувати бурхливої реакції, з точки зору українського суспільства, на ці розмови. Всі і так це знали.

Якби будь хто виступив із Заявою, що Руслан Боделан це кришталево чесна людина і Він ніколи не намагався підкупити центральну владу, чи що Президент України ніколи не мав жодних матеріальних інтересів в тому чи іншому регіоні, не користувався своїм службовим становищем – це викликало б скандал...

Такі взаємини між Кучмою та Боделаном існують”.

Заступник голови одеської організації Партії Реформи і Порядок Наталка Чайчук вважає, що реакції правоохоронних органів на оприлюднені у пресі розмови між Леонідом Кучмою та Русланом Боделаном немає через те, що “це правда”.

“Доводити, що це правда немає підстав. Сам зміст розмови це підтверджує. Життя підтверджує...

Правоохоронні органи нажаль нині залежні від влади.

Поруч з міським головою вони “захопили” Великий Фонтан та побудували там чимало багатоповерхових маєтків. Вони виступають не від імені держави і не заради її інтересів”.

Заступник голови Одеської обласної організації УРП “Собор”, кінорежисер Юрко Чорний переконаний, що міська влада має піти у відставку, бо життя одеситів не стає кращим, незважаючи на казки, які розповідають підвладні мас медіа.

“Триває терор проти пенсіонерів з боку “Тепло водоканалу”. До мене звертаються люди і питають: “Що робити? До нас надходять попередження про виселення з квартир через суд, через неплатежі. Але як платити за умови, коли пенсія 140 гривень, а платити треба 120 гривень? Як жити на 20 гривен?”

Запитання їхні цілком доречні”.

Юрій Чорний звернув увагу і на погіршення стану міських автодоріг, між квартальних проїздів.

Тим часом, а класах української гімназії при дитячому оздоровчому центрі “Молода гвардія” далі мерзнуть діти.

Голова батьківського комітету гімназії Любов Рогатинська не погодилася з думкою про безсилля міської влади у вирішення цієї проблеми. “Всі наші звернення до мерії залишалися без належної уваги, і це незважаючи на те, що ми всі одесити. Нам було відмовлено як у фінансовій так і моральній підтримці...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG