Доступність посилання

ТОП новини

Процес відновлення єдності РУХу у Миколаєві – триває


Процес відновлення єдності РУХу у Миколаєві – триває

Одеса, 20 листопада 2002 - Відбулася крайова Рада Миколаївської обласної організації Народного Руху України, в її роботі взяв участь заступник голови НРУ, народний депутат України Юрій Ключковський. Була обговорена загально - політична ситуація в державі та підсумки центрального проводу НРУ.

Значна увага була приділена розбудові рухівських структур на місцях, залученню нових членів, співпраці з іншими політичними партіями та організаціями, взаємодії з місцевими органами влади. Позитивно було оцінено хід об’єднавчого процесу і перехід рухівців активістів(Українського Народного Руху) до Народного Руху України для відновлення єдності. Були обговорені заходи, що заплановані обласною організацією НРУ на найближчий час: це вшанування жертв голодомору, проведення конкурсу української патріотичної пісні “Червона калина”, заходи до 65 роковини з дня народження В’ячеслава Чорновола, поїздка школярів на Різдвяні свята до західних областей України.

Цього ж дня народний депутат України Юрій Ключковський та голова обласної партійної організації Юрій Діденко мали зустріч з міським головою Володимиром Чайкою. Обговорено шляхи сприяння у реконструкції кургану жертвам голодомору на Миколаївщини в рамках вшанувань до 70 роковин голодомору в Україні. Побудований в 1993 році курган до 60 роковин голоду на Україні давно потребував реконструкції. Але чисельні звернення про його благоустрій на протязі 10 років не знаходили підтримки у попередніх міської та обласної влади. Нині Володимир Чайка активно підтримує заходи з облаштування Скверу Пам’яті (Херсонське шосе) та реконструкції кургану в меморіальний комплекс.

Було також обговорено питання про підтримку деяких важливих напрямків для міста під час бюджетного процесу.

Юрій Ключковський провів прийом громадян, виступив на зборах громадської молодіжної організації ”Зелений Рух” а також взяв участь у позачерговому засіданні крайового Проводу на якому спростував чутки про можливий відхід Геннадія Удовенка від партійної роботи. Геннадій Удовенко голова Народного Руху України залишається на своїй посаді до чергового звітно-виборчого з’їзду НРУ.



ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG