Доступність посилання

ТОП новини

Бенефіс Андрія Шевченка – повернення до зірок


Бенефіс Андрія Шевченка – повернення до зірок

Прага, 27 листопада 2002 – Кілька місяців тривав складний період відновлення фізичних кондицій української футбольної супер - зірки з АЦ Мілан – всі розуміють що йдеться про Андрія Шевченка. Цей час наповнився ріщними плітками про можливу подальшу долю відомого форварда. Журналісти різних світових видань на різні лади «продавали» його то до Манчестр Юнайтед, то до Реала, то навіть віддавали вже в аренду до іспанського середнячка Атлетіко з Мадріда. У самого президента АЦ Мілан, Ґалліані, як він не раз казав, вже язик заболів спростовувати видумки преса щодо Шевченка. Але у вівторок сам Андрій вийшов на зелене поле міланського стадіону Сан-Сіро і спростував всіх чутки.

Доброго ранку, шановні слухачі. Не так вже й багато приємного чуємо ми з міжнародних українських новин. А оце брати Клички порадували українців на тижні, а вчора прямо «вибухнув» чудовою грою Андрій Шевченко. Це радує українських фанатів, бо останніми місяцями цей футболіст був в тіні і навіть виникали вже сумніви у його поверненні до колишніх блискучих кондицій.

І ось у першому матчі другого групового етапу Ліги чемпіонів між АЦ Мілан та ще одним грандом – мадрідським Реалом, відбулося повернення Шевченка до справжньої гри. Фактично до самого початку матчу багато вболівальників Андрія сумнівалися чи вийде він у стартовому складі своєї команди. Вийшов – бо довірив йому досить замкнутий і не передбачуваний головний тренер «міланістів» Карло Анчелотті. І не просто з’явився на зеленому газоні міланського стадіону Джузеппе Меацца, а нагадав своїм прихильникам про свою славу технічного нападника та голеадора. Мабуть всі українські фанати бачили гол Андрія на 40 хвилині першого тайму. Цей м’яч виявився єдиним у матчі і вирішальним. Варто віддати належне і чудовому пасові Руя Кошти. А сам Шевченко у інтерв’ю італійським журналістам сказав:

« Я особливо вдячний болільникам, які підтримували мене у важкий час. А з цим поєдинком, з матчем проти Реалу, я пов’язував великі надії і дуже задоволений грою. Звичайно, я вдячний всім моїм товаришам по команді, а також Карло Анчелотті, котрий довірив мені місце у стартовому складі. Не приховаю, що мене розізлили плітки про мій можливий від’їзд з Мілана і сподіваюся, що вони тепер припиняться. Дякую всім!»

А вболівальникам Андрія залишається сподіватися на впевнений розвиток нового етапу у його вражаючої грі на футбольному полі. Наступний матч Шевченко проведе у неділю, 1 грудня, в італійській серії А, а нова гра Мілана в Лізі чемпіонів відбудеться в Дортмунді 11 грудня.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG