Доступність посилання

ТОП новини

Політичний активіст Андрій Татарчук зник в Одесі


Політичний активіст Андрій Татарчук зник в Одесі

Одеса, 29 листопада 2002 - 27 листопада о 19.00 Голова виконкому Одеської обласної організації Партії Реформи і Порядок Андрій Татарчук вийшов з офісу регіонального відділення блоку “Наша Україна” і дотепер невідоме його місце перебування.

Андрію Татарчуку 34 роки. Його партійними обов’язками були - організаційна робота і зв’язок з районними організаціями.

Під час виборів 2002 року Андрій Татарчук був кандидатом в депутати міської Ради і переконливо зайняв друге місце.

Стурбовані не лише рідні, але і активісти політичних партій в Одесі.

Одеська обласна організація Партії Реформи і Порядок поширила заяву у якій висловлено стурбованість у зв’язку зі зникненням Андрія Татарчука. Автори документу звертаються до правоохоронних органів регіону з закликом зробити все можливе для з’ясування долі Голови виконкому обласної організації ПРП.

Голова Партії Реформи і Порядок в Одесі Володимир Курінний вважає, що “зникнення Андрія Татарчука може бути пов’язане і з його політичною діяльністю, але висновки робити ще зарано.

Впевнено можна лише сказати, що пан Татарчук відкритих ворогів не мав, так само не мав потужного бізнесу.

Версій немає.

Ситуація залишається загадковою...”

Зникнення відомих політиків для Одеси не новина.

Ще у 1998 році невідомі злочинці викрали відповідальних працівників Одеського міськвиконкому Ігоря Свободу та Сергія Варламова. Дотепер про їхню долю нічого не відомо.

На думку політиків та правозахисників міліція не зробила всіх необхідних кроків для їхнього пошуку. Нічого не робиться і сьогодні.

Обіцянки розібратися у резонансних справах, забутих за часів Івана Григоренка, висловлені нинішнім керівником обласної міліції, під час зустрічі у Гільдії власних кореспондентів – так і залишаються обіцянками...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG