Доступність посилання

ТОП новини

Святослав Піскун: “Розслідування фактів фальсифікації виборів в Одесі матиме логічне завершення...”


Святослав Піскун: “Розслідування фактів фальсифікації виборів в Одесі матиме логічне завершення...”

Одеса, 5 грудня 2002 - Візит до Одеси Генерального прокурора України Святослава Піскуна був викликаний не лише річницею заснування Одеської Національної юридичної академії, але і складною криміногенною ситуацією в місті.

Вже близько тижня немає жодної інформації про місце перебування голови виконкому обласної організації Партії Реформи і Порядок Андрія Татарчука. Порушено карну справу.

За словами Генерального Прокурора України “нині тривають активні пошуки зниклого політика.

Відпрацьовується близько десятка версій.

Це дуже важливе питання, особливо на Одещині, де вкрай складна криміногенна ситуація. Діяльність організованих злочинних груп в цьому регіоні потребує і втручання центральних органів влади”.

Святослав Піскун повідомив, що серед справ, які розслідують фахівці Генпрокуратури є і та, що стосується фальсифікації виборів в Одесі у березні 2002 року.

“Призначена відповідна перевірка. Справа досить велика, бо пов’язана з документальними матеріалами.

Розслідування триває і я впевнений, що воно матиме логічне завершення”.

Цікаво, що спроба журналіста оголосити вищезгадане запитання викликала вигуки невдоволення серед працівників мас-медіа, які обслуговують нинішнє міське керівництво і уяви не мають про те що таке свобода слова...

Тим часом, пан Піскун не знає чи буде заведено карну справу за фактами розпродажу земельного фонду в Одесі.

На “земельну” тему в Одесі багато писала журналістка Олена Астрахович. Але, чиновники у мерії та правоохоронних органах наче газет не читають, не кажучи вже про Інтернет - публікації.

На урочистих зборах в Одеській Національній юридичній академії багато розповідали про її здобутки та про Президента академії Сергія Ківалова. Але ніхто так і не запитав щодо законності перебування пана Ківалова одночасно на посаді Голови вищої Ради юстиції та у якості народного депутата України.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG