Доступність посилання

ТОП новини

Протести студентів в Одесі мали успіх


Протести студентів в Одесі мали успіх

Одеса, 17 грудня 2002 - Перший активний протест студентів мав успіх.

Комендант одного з гуртожитків Одеської державної аграрної академії подав у прохання про звільнення. Зробив Він це після того як молоді люди звинуватили його у знущаннях та організації у гуртожитку своєрідного карцеру для студентів.

І це ще не все.

Заяву студентів та помічника народного депутата України Григорія Омельченка – Федола Нарійчука нині розглядає прокуратура Приморського району Одеси. Наведені у поданій Заяві факти перевіряються.

Тим часом, нестерпні умови створюються нині у стінах університету для Федора Нарійчука.

За його словами: “Адміністрації університету не сподобалась моя діяльність як помічника народного депутата. Вони знали про те, що студенти консультуються зі мною і про те, що я написав заяву до обласної прокуратури.

Відповідних дій з боку адміністрації довго чекати не довелося.

Мені вимкнули робочий телефон на роботі. Певно зроблено це для того щоби обмежити моє спілкування із зовнішнім світом”.

Федір Нарійчук, який є одночасно Головою Одеської обласної організації УРП “Собор” переконаний, що “такі кроки свідчать недолугість противників студентів... влада безсильна і нічого крім репресій робити не може...”

Про ситуацію в Одесі Федір Нарійчук розповідав, у своєму виступі, перед учасниками тринадцятого з’їзду УРП “Собор”, що відбувся минулими вихідними у Києві.

На першому з’їзді всеукраїнського громадського об’єднання “Український молодий “Собор” було ухвалено спеціальну резолюцію на підтримку одеських студентів, у якій піддано критиці ситуацію в Одеському державному аграрному університеті.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG