Доступність посилання

ТОП новини

Новорічні привітання та поздоровлення з Одеси


Новорічні привітання та поздоровлення з Одеси

Одеса, 27 грудня 2002 - “Не маю сумніву, що і напередодні 2003 року мешканців Одеси не слід заспокоювати. Ми ніколи не вели рахунок нереалізованих надій і завжди дивилися у майбутнє, а своїм оптимізмом, гумором та надією Одеса завжди була готова поділитися з будь яким іншим містом.

Як би ми не оцінювали рік 2002 рік, очевидно, що наші спільні перспективи стали лише ще зрозумілішими. Тим часом, успіхи обов’язково стають реальністю для тих хто справді до цього готовий...” – наголосив у передноворічному зверненні до мешканців Одеси народний депутат України Едуард Гурвіц.

Тим часом, Голова Одеської обласної організації партії “Батьківщина” Анатолій Цибульчик переконаний, що “нічого доброго одеситам, у разі політичної пасивності, очікувати у новому році не слід.

Мешканці Одеси живуть власним життям і не цікавляться політикою у переважній своїй більшості. На першому місці торгівля та комерція.

Тим часом, міський голова Руслан Боделан нічого доброго Одесі так само не робить і робити не збирається.

Підтвердженням є нещодавнє рішення про підвищення цін за комунальні послуги.

Доки ми не змінимо цілу систему влади в країні нічого на краще не зміниться”.

Лідер регіональної організації Партії Реформи і Порядок Володимир Курінний переконаний, що “у 2002 році Одеса відчула наслідки панування антидемократичної системи.

Можна пригадати, як сумний приклад року, останнє підвищення цін на комунальні послуги. На мій погляд Одеська міська Рада, з приводу прозорості обрання якої є багато претензій, і сьогодні не відчуває жодної відповідальності перед міською громадою. Вона керована виключно адміністративним ресурсом, ухвалюючи рішення які протиріч ять інтересам міської територіальної громади. Ці рішення приймаються у закритих кабінетах міських чиновників. Жодні зауваження громадян не приймаються до уваги”.

Володимир Курінний вважає, що “2002 рік не став роком очищення, роком демократії.

Цьогорічні вибори були такі ж фальсифіковані як і у 1998 році. Якщо говорити про 2003 рік то у мене, нажаль, немає особливих аргументів для оптимізму, позитивних змін, бо якість влади в Одесі нажаль не відповідає нинішньому часу, європейським вимогам”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG