Доступність посилання

ТОП новини

Харківські авіатори: ПРОСИМО ДОПОМОГУ!


Харківські авіатори: ПРОСИМО ДОПОМОГУ!

Адмiнiстрацiя i профспiлкова органiзацiя Харкiвського державного авiацiйного виробничого пiдприємства звернулася до спiввiтчизникiв з проханням надати посильну допомогу сiм'ям загиблих у катастрофi українського лiтака Ан-140 в Iранi.

У зверненнi, текст якого оприлюднений в понедiлок, зазначається: "Сьогоднi ми поминаємо наших товаришiв, друзiв, близьких, трагiчно загиблих 23 грудня в катастрофi лiтака Ан-140. Вони вiддали своє життя в iм'я процвiтання нашого суспiльства, беззавiтно виконали свiй обов'язок заради майбутнього вiтчизняної авiацiї".

Колектив пiдприємства нагадує, що президент i уряд України, адмiнiстрацiї Харкiвської областi i мiста, Харкiвське державне авiацiйне виробниче пiдприємство, авiакомпанiя "Аеромiст-Харкiв" i страховi компанiї "не залишили сiм'ї загиблих без пiдтримки". Водночас автори документа звертаються до всiх, хто "прийняв близько до серця цю трагедiю", хто може надати на відповідний банківський рахунок посильну допомогу живим, з проханням не вiдкладати своє рiшення на майбутнє.
XS
SM
MD
LG