Доступність посилання

ТОП новини

Фракція БЮТ не голосуватиме за Програму дій уряду Віктора Януковича


Фракція БЮТ не голосуватиме за Програму дій уряду Віктора Януковича

Про це повідомила сьогодні на прес-конференції лідер фракції Юлія Тимошенко. Вона зазначила, що ця програма «така ж декларативна, які і всі інші, що ухвалювалися в стінах ВР», але, оскільки її треба сприймати як політичний акт підтримки чи не підтримки уряду, то «ми голосувати за цю програму не будемо».

Водночас, лідер КПУ Петро Симоненко сказав, що фракція ще не визначилася щодо підтримки чи не підтримки Програми дій уряду. Він сказав, що програма має бути чітка і в ній має бути закладено 2-3 пропозиції з конкретними заходами, як покращити життя народу, бо все інше – «це політична балаканина».

Лідер СПУ Олександр Мороз зазначив, що фракція СПУ також ще не визначилася щодо можливої підтримки Програми уряду. Водночас він наголосив, що її ухвалення – це «політичне дійство в Україні», яке дає уряду можливість певний час працювати. За словами Мороза, якщо буде можливість досягти домовленостей щодо підтримки пропозицій опозиції щодо пропорційних виборів, то можна буде обговорювати питання про підтримку Програми дій уряду.

Програма дій уряду голосуватиметься у Верховній Раді України у березні.
XS
SM
MD
LG