Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма виносить на всенародне обговорення проект закону України «Про внесення змін до Конституції України».


Президент України Леонід Кучма виносить на всенародне обговорення проект закону України «Про внесення змін до Конституції України»

Про це глава держави заявив сьогодні, промовляючи по телебаченню із зверненням до українського народу.

Президент нагадав, що у минулорічному зверненні в День незалежності він акцентував увагу на потребі політичної реформи. А саме: на переході до принципово нової для України політичної системи – парламентсько-президентської. Відтоді минуло більш як півроку, але, на думку Леоніда Кучми, цей час не можна вважати втраченим, оскільки ідея політичної реформи почала активно обговорюватися в суспільстві, зав’язалася широка дискусія, дедалі більше громадян ставлять конкретні запитання про зміст і терміни реформи.

Леонід Кучма нагадує, що «було створено комісію для опрацювання проекту реформи. Однак багато з тих, хто співав осанну новій системі, більше того – рекламував себе як прихований її автор – саботував її роботу. Маю на увазі спеціально запрошених до неї представників опозиції. Не дала узгоджених результатів і робота комісії, створеної Верховною Радою».
XS
SM
MD
LG