Доступність посилання

ТОП новини

Чим займаються колишні політичні діячі найвищого рангу США?


Чим займаються колишні політичні діячі найвищого рангу США?

Вашингтон, 10 березня 2003 – Відповідь на це питання у цю неділю дали колишній президент Біл Клінтон та колишній сенатор Боб Доул. Політики взяли участь у програмі «60 хвилин» на телеканалі СBS. Відтепер міні-дебати Клінтон – Доул мають стати регулярною частиною недільної програми СBS.

Планами про запуск в ефір міні-дебатів „Point-Counterpoint”, тобто „Аргумент-Контраргумент”, телекомпанія СBS заінтригувала публіку пару місяців тому. І ось цієї неділі, 9 березня, колишній президент-демократ Білл Клінтон та його суперник на виборах 1996 року республіканець Боб Доул провели перші дебати. Деякі оглядачі жартували, що таким чином ці політики зробили подарунок своїм дружинам. Адже ці дружини – Хілларі Клінтон та Елізабет Доул – сенаторки і ,на відміну від своїх чоловіків, наразі займаються реальною політикою.

Частина програми «60 хвилин» «Аргумент-Контраргумент» була в ефірі СBS з 1971 по 1979, і зараз телекомпанія вирішила відновити її, але у скороченому вигляді. Обоє політиків мали усього по 1 хвилині ефірного часу, щоб відстояти свою позицію при загальній тривалості програми 3 хвилини.

Цього разу політики дебатували про проблему війни в Іраку: скільки вона може коштувати, і який це буде мати вплив на американську економіку.

Обидва політики - Білл Клінтон, якому 56, і 79 річний Боб Доул - після відходу з політичної арени активно займаються громадським життям і заробляють гроші. За повідомленнями СNN ,Клінтон отримав аванс у 10 мільйонів доларів за написання мемуарів, Доул знімається у телевізійній рекламі для таких продуктів, як Рерsi, Visa і Viagra. Як кажуть спостерігачі, для обох політиків це наступний крок в шоу-бізнесі, а для глядачів – цікаве і повчальне шоу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG