Доступність посилання

ТОП новини

Едуард Гурвіц про військові дії США у Іраку


Едуард Гурвіц про військові дії США у Іраку

Член Комітету Верховної Ради України з іноземних справ Едуард Гурвіц в інтерв’ю для радіо „Свобода” висловив підтримку військовим діям США на території Іраку. На його думку, „американці логічно зробили попережувальні дії і проказали диктатору Саддаму Гусейну, що спротив є зайвим”.

Едуард Гурвіц наголосив, що „американці намагаються уникнути жертв серед мирного населення і про це неодноразово говорив Президент США у зверненні до нації. Це вкладається у рамки поведінки американців, які дотримуються принципів демократії”.

Член українського парламентського комітету з іноземних справ Гурвіц переконаний, що „Сполучені Штати відчувають значну підтримку більшості держав світу, крім тих, хто з особистих мотивів намагається блокувати антитерористичну операцію.

Чимало країн підтримують цю акцію морально, розуміючи, що необхідні значні зусилля для того, щоб двадцять перше століття було безпечним для людства. Військові США та Великобританії, тих держав ,які їх підтримали, нині ведуть боротьбу за загальнолюдські інтереси ”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG