Доступність посилання

ТОП новини

Офіційний Київ заявив Сполученим Штатам про бажання України вважатися членом антиіракської коаліції


-- no author -- Про це повідомив сьогодні посол США в Україні Карлос Паскуаль:“Ми консультувалися з Україною з цього питання, і нам приємно, що українська влада просить вважати батальйон РХБ-захисту, який базується у Кувейті, внеском України у коаліцію”

Про це повідомив сьогодні посол США в Україні Карлос Паскуаль:“Ми консультувалися з Україною з цього питання, і нам приємно, що українська влада просить вважати батальйон РХБ-захисту, який базується у Кувейті, внеском України у коаліцію”.

Посол США в Україні підтвердив, що раніше офіційний Київ заявляв Сполученим Штатам про бажання України вважатися членом антиіракської коаліції. “Україна відіграє у коаліції не воєнну, а захисну роль,” - додав посол Карлос Паскуаль: “Кожна з держав – учасниць коаліції, які виступають за негайне роззброєння Іраку, долучають свої внески у спільну справу. Наприклад, США і Великобританія є учасниками військової операції, Україна, Словаччина і Польща, які відправили до Кувейту свої РХБ-батальйони, захищають цивільне населення. Це також надзвичайно важливо: чим кращим є такий захист – тим меншим є ризик, що Багдад застосує зброю масового знищення”.
XS
SM
MD
LG