Доступність посилання

ТОП новини

Перший віце-прем’єр-міністр України, міністр фінансів Микола Азаров не вбачає «нічого аномального» в тому, що Верховна Рада спочатку не погодилася звільнити Олександра Бондаря з посади голови Фонду державного майна, а потім таки ухвалила позитивне рішення з цього питання


-- no author -- За його словами, Верховна Рада – це «достатньо складний політичний механізм, робота якого важко передбачувана». Тому, на його думку, нічого страшного в тому, що депутати лише під час другого розгляду звільнили Олександра Бондаря з посади, немає

Про це Микола Азаров заявив сьогодні під час прямого ефіру радіо «Ера».

За його словами, Верховна Рада – це «достатньо складний політичний механізм, робота якого важко передбачувана». Тому, на його думку, нічого страшного в тому, що депутати лише під час другого розгляду звільнили Олександра Бондаря з посади, немає. Відповідаючи на одне із запитань, голова Мінфіну зазначив, що Бондаря «ніхто не примушував» писати заяву про звільнення.

Сьогодні Верховна Рада України під час повторного голосування дала згоду на звільнення Олександра Бондаря з посади голови Фонду державного майна України та на призначення на цю посаду Михайла Чечетова. Водночас, сьогодні вранці Верховна Рада не погодилася на звільнення Олександра Бондаря – «за» проголосували лише 216 із 427 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Проте, голова ВР Володимир Литвин поставив на голосування це питання повторно, як цього вимагали фракції парламентської більшості.

Нагадаємо, що 1 березня голова Фонду держмайна України Олександр Бондар на засіданні уряду подав заяву про відставку за власним бажанням. Бондар обіймав посаду голови ФДМУ з 26 жовтня 1998 року.
XS
SM
MD
LG