Доступність посилання

ТОП новини

Україна i Європейський банк реконструкцiї та розвитку продовжують обговорення питання добудування Рiвненської i Хмельницької атомних електростанцiй


-- no author -- Як повiдомив сьогодні на прес-конференцiї в Лондонi президент ЄБРР Жан Лем''єр, обговорення вiдновилося з кiнця минулого року пiсля перiоду "мовчання"

Як повiдомив сьогодні на прес-конференцiї в Лондонi президент ЄБРР Жан Лем''єр, обговорення вiдновилося з кiнця минулого року пiсля перiоду "мовчання". За цей час сторони визначили спiльнi пiдходи щодо цих проектiв, перелiк питань, якi потребують уточнення, i встановили для цього термiни.

Жан Лем’ер нагадав, що цi питання стосуються вартостi проекту, структури фiнансування i безпеки, причому не тiльки Рiвненської i Хмельницької, а й iнших АЕС в Українi, про що досягнуто домовленостi з президентом України Леонiдом Кучмою.

"До лiта у нас будуть певнi висновки, але я не можу сказати, якими вони будуть. Я i вiце-прем''єр Вiталiй Гайдук вiдзвiтуємо з цього приводу перед прем''єром", - сказав пан Лем’єр.
XS
SM
MD
LG