Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України надіслав співчуття рідним і близьким українського журналіста агентства Reuters Тараса Процюка, який загинув сьогодні в Іраку під час обстрілу готелю "Палестина"


-- no author -- "Для мене смерть Тараса особливо гірка, оскільки я був не тільки знайомим, але й працював з цим прекрасним фахівцем, для якого журналістська діяльність завжди була на першому місці і якого ніколи не лякала загроза власному життю", – передає слова Анатолія Зленка прес-служба.

"Для мене смерть Тараса особливо гірка, оскільки я був не тільки знайомим, але й працював з цим прекрасним фахівцем, для якого журналістська діяльність завжди була на першому місці і якого ніколи не лякала загроза власному життю", – передає слова Анатолія Зленка прес-служба.

За даними Міністерства закордонних справ України, на сьогодні у зоні війни з Іраком перебувають дев’ятеро журналістів, громадян України. Як повідомив радіо “Свобода” речник МЗС Маркіян Лубківський, серед них є ті, що працюють як на українські, так і на закордонні мас-медіа. Журналісти перебувають на території Йорданії та Кувейту.
XS
SM
MD
LG