Доступність посилання

ТОП новини

Парламентський комiтет з питань промислової полiтики i пiдприємництва запропонує прем''єр-мiнiстру Вiктору Януковичу переглянути постанову уряду i знизити нормативи збору за забруднення довкiлля


-- no author -- Таке рiшення комiтет ухвалив на засiданнi в середу. Як зазначив перший заступник голови комiтету Вадим Гуров, ця постанова призведе до рiзкого збiльшення вiдрахувань, насамперед гiрничорудних пiдприємств, якi будуть змушенi пiдвищувати цiни на свою продукцiю.

Таке рiшення комiтет ухвалив на засiданнi в середу.

Як зазначив перший заступник голови комiтету Вадим Гуров, ця постанова призведе до рiзкого збiльшення вiдрахувань, насамперед гiрничорудних пiдприємств, якi будуть змушенi пiдвищувати цiни на свою продукцiю.

У складному становищi виявляться також металургiйнi пiдприємства.

Голова комiтету Юрiй Єхануров зазначив, що пiдприємства отримають постанову, яка набрала чинностi з 1 квiтня, тiльки через мiсяць i лише тодi усвiдомлять ситуацiю, що склалася.

Депутат Сергiй Матвiєнков висловив сумнiв у тому, що дана постанова буде сприяти екологiчнiй ситуацiї, оскiльки кошти будуть збиратися централiзовано i навряд чи повернуться на пiдприємства.
XS
SM
MD
LG