Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради Криму Борис Дейч звернувся до Прокуратури автономії з вимогою “негайно і ретельно перевірити самоправну роздачу земель” алуштинським міським головою Олексієм Нечаєвим


-- no author -- На пропозицію кримського спікера Верховна Рада Автономії доручила фонду майна АРК провести інвентаризацію об’єктів всіх форм власності, які розташовані на території Великої Алушти.

На пропозицію кримського спікера Верховна Рада Автономії доручила фонду майна АРК провести інвентаризацію об’єктів всіх форм власності, які розташовані на території Великої Алушти. Кримський парламент також доручив Державній податковій адміністрації в Криму провести аудит господарської діяльності збиткових санаторно-курортних закладів в Алушті.

Раніше група депутатів Алуштинської міськради виступила із заявою про незаконний масовий продаж і здачу в оренду земельних ділянок у цьому курортному місті, звинувативши в цьому його мера Олексія Нечаєва. Алушта є другим після Ялти за розміром, популярністю і прибутками курортом у Криму.
XS
SM
MD
LG