Доступність посилання

ТОП новини

У Симферополі учасники акції протесту дрібних підприємців відновили знищене правоохоронцями у понеділок зранку наметове містечко


-- no author -- Під стінами кримського уряду продовжують голодувати 8 членів Спілки підприємців Симферополя, які протестують проти утисків симферопольською владою малого бізнесу.

Під стінами кримського уряду продовжують голодувати 8 членів Спілки підприємців Симферополя, які протестують проти утисків симферопольською владою малого бізнесу.

Кілька десятків осіб провели пікетування Постійного представництва Президента України в Криму, а потім передали своє звернення до президента Кучми з вимогою покарати винних у ранковому нападі на учасників голодування. Зранку в понеділок близько сотні міліціонерів і людей у цивільному силою розігнали мешканців наметового містечка і відібрали у них частину речей. Зараз акція протесту відновилася, на центральному майдані Симферополя її учасники розбили нові намети. Вони заявили, що протестуватимуть доти, доки симферопольська влада не припинить утиски дрібного бізнесу.
XS
SM
MD
LG