Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма попросив Генерального прокурора закрити усі кримінальні справи, порушені проти газет, які образливо писали про президента


-- no author -- Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Києві. Леонід Кучма наголосив, що “йому це не потрібно» і він сам себе може захистити. За словами Президента, він не має ніякого стосунку до відкриття цих справ і не знає, «стосовно яких ЗМІ вони порушені , напевно щодо тих, які я не читаю»,-додав він.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Києві. Леонід Кучма наголосив, що “йому це не потрібно» і він сам себе може захистити. За словами Президента, він не має ніякого стосунку до відкриття цих справ і не знає, «стосовно яких ЗМІ вони порушені, напевно щодо тих, які я не читаю»,- додав він.

Раніше Генпрокуратура України порушила кримінальну справу за фактами публікацій у ЗМІ матеріалів, з метою перешкоджання Президенту виконувати службові ообов”язки. Справи порушені проти газет "Інформаційний бюлетень" (Кременчук), "Черкаська правда", "Рівненський діалог", "Позиція" (Суми), "Антена" (Черкаси).
XS
SM
MD
LG