Доступність посилання

ТОП новини

Глава тимчасової американської адміністрації в Іраку Джей Гарнер заявив, що він вважає своїм першочерговим завданням відновлення порядку в країні


-- no author -- Відкриваючи сьогодні у Багдаді зустріч із групою іракських політичних, релігійних та громадських діячів, Гарнер наголосив, що в Іраку має бути створена демократична форма правління, в якій будуть представлені усі політичні та етнічні групи і релігії.

Відкриваючи сьогодні у Багдаді зустріч із групою іракських політичних, релігійних та громадських діячів, Гарнер наголосив, що в Іраку має бути створена демократична форма правління, в якій будуть представлені усі політичні та етнічні групи і релігії.

На нараду були запрошені понад 300 осіб, прибули близько 200. Серед учасників представники Іракського національного конгресу та Вищої ради ісламської революції в Іраку, найбільшої організації іракських шиїтів.

У центрі Багдада відбулася демонстрація декількох сотень шиїтів, які протестували проти того, що на переговорах, на їхню думку, неадекватно представлене духовенство міста Наджаф.
XS
SM
MD
LG