Доступність посилання

ТОП новини

Глава тимчасової американської адміністрації в Іраку Джей Гарнер проводить сьогодні в Багдаді зустріч з великою групою іракських політичних, релігійних та громадських діячів


-- no author -- Очікується, що у нараді візьмуть участь близько 300 осіб, у тому числі представники Іракського національного конгресу та Вищої ради ісламської революції в Іраку – найбільшої організації іракських шиїтів.

Очікується, що у нараді візьмуть участь близько 300 осіб, у тому числі представники Іракського національного конгресу та Вищої ради ісламської революції в Іраку – найбільшої організації іракських шиїтів.

Джей Гарнер заявив учора, що США намагаються створити умови для якнайшвидшого формування в Іраку нового уряду, який перебере на себе відповідальність за долю країни.

У центрі Багдада вчора були поранені четверо американських військових. Автомобіль, в якому вони пересувалися, був обстріляний. Один із поранених у тяжкому стані.

У Мадриді вчора відбулася нарада іракських емігрантських політичних угруповань. Її учасники закликали до створення в Іраку демократичної федеративної держави. У зустрічі брали участь представники іракських курдів, шиїтів, комуністів та Іракського національного конгресу.
XS
SM
MD
LG