Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр Державного комітету у справах охорони держкордону України спростував сьогодні повідомлення російського інформагентства “Новости” про те, що на українсько-російському кордоні затримані 27 нелегалів з Китаю, які нібито намагалися потрапити з України до Росії із симптомами атипової пневмонії


-- no author -- За даними прес-центру, 7 квітня на кордоні Сумської і Курської областей справді були затримані 30 громадян Китаю. Легально потрапивши до Росії, вони намагалися незаконно в’їхати в Україну.

За даними прес-центру, 7 квітня на кордоні Сумської і Курської областей справді були затримані 30 громадян Китаю. Легально потрапивши до Росії, вони намагалися незаконно в’їхати в Україну.

Під час медичного обстеження у трьох китайців виявили незначне підвищення температури, однак ніяких ознак атипової пневмонії не було. Незважаючи на це, російська сторона відмовилася прийняти цих громадян назад. Зараз мігранти перебувають у Сумському прикордонному загоні, й питання про їхню передачу росіянам залишається відкритим.
XS
SM
MD
LG