Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Севастополі відбулася урочиста церемонія закладки пам’ятника Тарасові Шевченку


-- no author -- Як наголосив у своєму виступі Леонід Жунько, „пам’ятник Кобзарю, його закладка є запорукою дружби між народами Росії і України”.

На церемонії, що пройшла в місті, на площі перед будинком Гагарінської районної державної адміністрації, взяли участь голова Севастопольської міської державної адміністрації Леонід Жунько, голова Севастопольської міської ради Валентин Борисов, представники Головного командування ВМС Збройних Сил України, місцевих організацій політичних партій і громадських організацій, ветерани війни і праці, школярі.

Як наголосив у своєму виступі Леонід Жунько, „пам’ятник Кобзарю, його закладка є запорукою дружби між народами Росії і України”. За його словами, питання встановлення пам’ятника видатному поету в Севастополі „було непростим, існували різні думки, чи потрібен він місту”. Водночас, як сказав голова Севастопольської міської держадміністрації, більшість городян підтримали ідею встановлення пам’ятника, „а місце для нього шукали гідне”. За словами Жунька, сквер, що біля будинку райдержадміністрації, теж матиме ім’я Тараса Шевченка.
XS
SM
MD
LG