Доступність посилання

ТОП новини

Держсекретар США Колін Павелл закликав Ізраїль та палестинське керівництво докласти усіх зусиль для відновлення мирного процесу на Близькому Сході, не дивлячись на спалахи насилля в регіоні


-- no author -- Згідно з планом, сторони близькосхідного конфлікту, насамперед, зобов’язані припинити насилля. А це буде основною умовою для створення незалежної палестинської держави.

Держсекретар США Колін Павелл закликав Ізраїль та палестинське керівництво докласти усіх зусиль для відновлення мирного процесу на Близькому Сході, не дивлячись на спалахи насилля в регіоні.

Виступаючи у Мадриді після переговорів із міністром закордонних справ Іспанії Аною Паласіо, Пауелл наголосив, що здійснювані палестинцями теракти і рейди ізраїльської армії на палестинські території не повинні зашкодити реалізації мирного плану “Дорожня карта”, переданого міжнародними посередниками Ізраїлю та палестинцям.

Згідно з планом, сторони близькосхідного конфлікту, насамперед, зобов’язані припинити насилля. А це буде основною умовою для створення незалежної палестинської держави.
XS
SM
MD
LG