Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура має намiр упродовж мiсяця надіслати до Верховної Ради подання про згоду депутатiв на притягнення до кримiнальної вiдповiдальностi народного депутата, лiдера блоку Юлiї Тимошенко


-- no author -- Про це сьогодні на брифiнгу у Києвi повiдомив начальник головного слiдчого управлiння Генпрокуратури України Олександр Куций.

Про це сьогодні на брифiнгу у Києвi повiдомив начальник головного слiдчого управлiння Генпрокуратури України Олександр Куций.

Вiн нагадав, що справа щодо Юлії Тимошенко була видiлена в окреме провадження вiд справи чотирьох колишнiх керiвникiв корпорацiї "Єдинi енергетичнi системи України", яку в травнi буде передано в суд.

Олександр Куций наголосив, що у справi Юлії Тимошенко слiдство завершене, i для передачi його в суд потрiбна лише згода парламенту України.

18 квiтня заступник генпрокурора Вiктор Кудрявцев внiс касацiйне подання у Верховний суд України про скасування постанови Києво-Святошинського мiсцевого суду вiд 30 квiтня 2002 р. i рiшення Апеляцiйного суду Київської областi вiд 8-9 квiтня 2003 р., якими були визнанi незаконними постанови Генпрокуратури про порушення кримiнальних справ щодо Юлії Тимошенко та Олександра Тимошенка.
XS
SM
MD
LG