Доступність посилання

ТОП новини

2003 року в Українi скоєні 12 убивств, якi можна квалiфiкувати як замовні, повiдомив начальник Головного управлiння боротьби з органiзованою злочиннiстю МВС України Юрiй Черкасов


-- no author -- За минулий рiк було скоєне 41 вбивство на замовлення, 25 з яких вдалося розкрити,- інформував вiн сьогодні на брифiнгу у Києвi, додавши, що "основним мотивом скоєння замовлених убивств найчастiше є економiчнi iнтереси".

За минулий рiк було скоєне 41 вбивство на замовлення, 25 з яких вдалося розкрити,- інформував вiн сьогодні на брифiнгу у Києвi, додавши, що "основним мотивом скоєння замовлених убивств найчастiше є економiчнi iнтереси".

За словами Юрія Черкасова, ГУБОЗ вiдстежує конфлiктнi ситуацiї в економiчнiй галузi, якi можуть призвести до вбивств на замовлення, для чого створений спецiальний вiддiл. Крiм того, активно використовується розроблена фахiвцями МВС наукова методологiчна програма "антикiлер", за методикою якої збирається i аналiзується iнформацiя про потенційно небезпечних осiб.

Вiдповiдаючи на запитання журналiстiв про хiд розслiдування вбивства заступника глави Закарпатської обласної адмiнiстрацiї Миколи Шкрiбляка, Черкасов нагадав, що затримано безпосереднього виконавця цього злочину, з’ясований i перебуває в розшуку замовник. Крiм того, розшукуються ще двоє виконавцiв, один із яких, за його словами, найімовірніше, вже убитий.
XS
SM
MD
LG