Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин проти механiчного перерозподiлу коштiв державного бюджету на 2003 рiк. Таку думку вiн висловив на прес-конференцiї сьогодні у Житомирi


-- no author -- Розповiдаючи про майбутнiй розгляд у парламентi законопроектiв про внесення змiн до держбюджету-2003, Литвин сказав: "Якщо пiдемо шляхом перерозподiлу, ми будемо каталiзувати конфлiкт, передусiм, мiж силовими вiдомствами".

Розповiдаючи про майбутнiй розгляд у парламентi законопроектiв про внесення змiн до держбюджету-2003, Литвин сказав: "Якщо пiдемо шляхом перерозподiлу, ми будемо каталiзувати конфлiкт, передусiм, мiж силовими вiдомствами".

На його думку, треба подумати над тим, як збiльшити прибуткову частину бюджету. Володимир Литвин нагадав, що на сьогоднi бюджет-2003 виконується, а "уряд стояв, як захисники Брестської фортецi – до останнього", твердячи, що понад 48 мільярдів прибуткова частина бюджету бути не може.

Голова Верховної Ради наголосив, що на майбутнiх пленарних засiданнях парламент також повинен буде розглянути i законопроект про внесення змiн до Бюджетного кодексу - для усунення недоліків нинiшнього Бюджетного кодексу.

За словами Литвина, змiни до бюджету розглядатимуться парламентом 13 травня.
XS
SM
MD
LG