Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Шевченківський районний суд міста Києва оголосив вирок, яким засудив колишнього прокурора Таращанського району Сергія Обозового за зловживання службовим становищем і службове підроблення


-- no author -- Вирок – 2 роки 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у прокуратурі, органах внутрішніх справ та судах на 3 роки.

Вирок – 2 роки 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у прокуратурі, органах внутрішніх справ та судах на 3 роки.

Водночас, повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, від відбування покарання Обозовий звільнений на підставі Закону України „Про амністію”, з огляду на те, що він на момент вчинення злочину мав на утриманні неповнолітню доньку.

Зазначені службові злочини Сергій Обозовий скоїв при проведенні першочергових слідчих дій у кримінальній справі за фактом виявлення тіла зниклого журналіста Георгія Гонгадзе.

30 серпня 2002 року генеральний прокурор України Святослав Піскун звільнив Сергія Обозового з посади прокурора Таращанського району Київської області "за проступок, який порочить його як працівника прокуратури" і який підпадає під ч.1 ст.165 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України – зловживання владою і службове підроблення. Того ж дня Обозового було взято під варту.
XS
SM
MD
LG