Доступність посилання

ТОП новини

Екс-голова Державного комітету України з питань підприємництва і регуляторної політики Олександра Кужель вважає, що новий Податковий кодекс необхідно ухвалювати окремими розділами


-- no author -- Таку думку вона висловила учора на прес-конференції в Києві. За словами Олександри Кужель, проект Податкового кодексу, який подала Державна податкова адміністрація України на розгляд Верховній Раді, у третьому читанні приймати не можна.

Таку думку вона висловила учора на прес-конференції в Києві. За словами Олександри Кужель, проект Податкового кодексу, який подала Державна податкова адміністрація України на розгляд Верховній Раді, у третьому читанні приймати не можна. Серед його мінусів вона назвала те, що він збільшує оподаткування на 5%, запроваджує 9 видів нових перевірок і в 4 рази збільшує документообіг.

На думку О.Кужель, необхідно окремо розглядати і ухвалювати закони про прибутковий податок з громадян, про спрощену систему оподаткування, податок на додану вартість, а потім об''єднувати їх у єдиний кодекс.
XS
SM
MD
LG