Доступність посилання

ТОП новини

Державне акціонерне товариство “Чорнорморнафтогаз” розпочало перші промислові буріння на перспективному газовому родовищі “Північно-Казантипське”, що на півдні Азовського моря. Про це сьогодні повідомила прес-служба компанії


-- no author -- Промислове освоєння нового дуже перспективного газового родовища в Азовському морі ведуть дві морські бурові установки – “Сиваш” і “Таврида”, за даними прес-служби компанії, перша з них уже пройшла 400 метрів, загалом глибина цієї свердловини – півтора кілометра. Північно-Казантипське родовище “Чорноморнафтогаз” освоює спільно з дочірньою компанією “Укргазвидобуток”.

Промислове освоєння нового дуже перспективного газового родовища в Азовському морі ведуть дві морські бурові установки – “Сиваш” і “Таврида”, за даними прес-служби компанії, перша з них уже пройшла 400 метрів, загалом глибина цієї свердловини – півтора кілометра. Північно-Казантипське родовище “Чорноморнафтогаз” освоює спільно з дочірньою компанією “Укргазвидобуток”.

Торік Державне акціонерне товариство “Чорноморнафтогаз” добуло понад 800 мільйонів кубометрів природного газу і майже 10 тисяч тонн нафти.Зараз ця компанія експлуатує 8 родовищ: 5 на морському шельфі Чорного і Азовського морів і 3 на суші.
XS
SM
MD
LG