Доступність посилання

ТОП новини

У Львові різні політичні сили по-своєму вшанували День Перемоги. На Марсовому полі поруч з Личаківським цвинтарем відбулася сутичка між 300 представниками правих та лівих сил


-- no author -- Члени УНА-УНСО, Української республіканської партії “Собор”, громадських об’єднань “Єдність” та “Галицький вибір” не пропустили комуністів, соціалістів та ветеранів війни під червоними знаменами до могили радянських воїнів на пагорб Слави.

Члени УНА-УНСО, Української республіканської партії “Собор”, громадських об’єднань “Єдність” та “Галицький вибір” не пропустили комуністів, соціалістів та ветеранів війни під червоними знаменами до могили радянських воїнів на пагорб Слави.

Соціалісти, комуністи та ветерани війни провели кількахвилинний мітинг біля Монументу Слави і вирушили на Марсове поле, порушуючи рішення суду. Представники правих сил зустріли їх вигуками. Письменниця Ірина Калинець: «Люди, які тут лежать – це нелюди, це карателі, з чиїх рук загинули півтора мільйони галичан».

Під час сутички праві пошматували червоні знамена, втім 50 соціалістів та комуністів, обійшовши міліцейський кордон, попрямували на пагорб слави.
XS
SM
MD
LG