Доступність посилання

ТОП новини

У четвер звільнений з посади генеральний директор голдингу “Павлоградвугілля” (Дніпропетровська область) Віталій Васильєв. Про це повідомляє прес-служба Міністерства палива й енергетики України.


-- no author -- За домовленістю міністра Сергія Єрмилова з шахтарськими профспілками новий керівник буде призначений з урахуванням думки трудових колективів голдингу.

За домовленістю міністра Сергія Єрмилова з шахтарськими профспілками новий керівник буде призначений з урахуванням думки трудових колективів голдингу.

Міністр Сергій Єрмилов та голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець обговорили учора проблемну ситуацію у компанії “Павлоградвугілля” і невідкладні заходи щодо її врегулювання. За словами пана Єрмилова, мета цих заходів – відновити видобуток вугілля, повністю виплатити борг гірникам і перейти до підвищення тарифних ставок.

У середу три павлоградські шахти “Тернівська”, “Самарська” і “Західнодонбаська” розпочали страйк через невиплату зарплати за лютий і березень поточного року. Ця заборгованість становить близько 46 мільйонів гривень. Сьогодні у місті Тернівці шахтарі вдруге провели мітинг з вимогою виплати боргу.
XS
SM
MD
LG