Доступність посилання

ТОП новини

До Києва з офіційним візитом прибув міністр Національної оборони Туреччини Махмед Веджді Гьонюль. Турецька військова делегація перебуватиме в Україні чотири дні. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України


-- no author -- Сьогодні після зустрічі міністра оборони України Володимира Шкідченка з турецьким колегою відбуваються переговори у складі офіційних делегацій. Йдеться переважно про поглиблення двосторонньої співпраці між військовими відомствами України і Туреччини.

Сьогодні після зустрічі міністра оборони України Володимира Шкідченка з турецьким колегою відбуваються переговори у складі офіційних делегацій. Йдеться переважно про поглиблення двосторонньої співпраці між військовими відомствами України і Туреччини.

Завтра міністр Національної оборони Туреччини Мехмед Веджді Гьонюль зустрінеться з Президентом України, главою уряду та міністром закордонних справ України. Делегація з Туреччини відвідає Національну академію оборони, Київський ліцей імені Івана Богуна та музей історії Великої Вітчизняної війни.

14 травня військові посадовці з Туреччини перебуватимуть у Криму, де візьмуть участь у семінарі “Різноманітність культур НАТО: зміцнюючи безпеку разом”. Семінар відбудеться у Симферополі.
XS
SM
MD
LG