Доступність посилання

ТОП новини

Туреччина вітає активізацію української політики на шляху до вступу в НАТО. Про це заявив у Києві міністр Національної оборони Туреччини Мехмед Веджді Гьонюль під час зустрічі з українським міністром оборони Володимиром Шкідченком


-- no author -- Генерал Володимир Шкідченко сказав, що в цілому задоволений підсумками десятилітньої співпраці між військовими відомствами двох держав. Однак, на його думку, значний потенціал військової й військово-технічної співпраці ще не використаний повною мірою.

Генерал Володимир Шкідченко сказав, що в цілому задоволений підсумками десятилітньої співпраці між військовими відомствами двох держав. Однак, на його думку, значний потенціал військової й військово-технічної співпраці ще не використаний повною мірою.

Серед перспективних напрямків сторони виділили участь України у танковому тендері, який оголосила Туреччина, розробку спільних проектів модернізації озброєння, а також будівництво патрульних кораблів.

Міністр Гьонюль запевнив українську сторону, що Туреччина і надалі підтримуватиме Україну на всіх рівнях у міжнародних організаціях.
XS
SM
MD
LG