Доступність посилання

ТОП новини

Щонайменше 20 палестинців були поранені минулої ночі у населеному пункті Ган-Юніс на півдні смуги Газа внаслідок атаки ізраїльських бойових гелікоптерів


-- no author -- За словами очевидців, декілька десятків ізраїльських танків за підтримки піхоти та авіації здійснили рейд у Хан-Юніс. Зруйновані декілька будинків, які, за даними ізраїльського командування, належали сім’ям терористів.

За словами очевидців, декілька десятків ізраїльських танків за підтримки піхоти та авіації здійснили рейд у Хан-Юніс. Зруйновані декілька будинків, які, за даними ізраїльського командування, належали сім’ям терористів.

Влада Ізраїлю заявляє, що операція у смузі Газа проводиться у відповідь на мінометний обстріл єврейського поселення Гуш-Катіф. Внаслідок цього обстрілу були поранені 10-ро ізраїльтян, четверо з них у тяжкому стані.

Цієї ночі, за свідченням палестинських джерел, під час сутичок з ізраїльтянами на околицях міста Газа убиті троє та поранені двоє працівників служби безпеки Палестинської автономії. Ізраїльська сторона поки що не коментує цього інциденту.
XS
SM
MD
LG