Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонiд Кучма зустрiвся сьогодні з вiдомим французьким композитором, спiваком i громадським дiячем Шарлем Азнавуром, який прибув в Україну для участi в урочистому освяченнi Кафедрального собору Вiрменської апостольської церкви у Львовi, закритої 1945 року


-- no author -- «Мiсiя, з якою Ви приїхали, дуже благородна. Це символ, приклад для наслiдування. Це зразок натхненного i безкорисливого служiння своєму народу", - наголосив український Президент.

«Мiсiя, з якою Ви приїхали, дуже благородна. Це символ, приклад для наслiдування. Це зразок натхненного i безкорисливого служiння своєму народу", - наголосив український Президент.

Леонід Кучма також вiдзначив хороший рiвень українсько-французьких вiдносин i заявив про готовнiсть України до спiвпраці з Францiєю у рамках ЮНЕСКО i поглиблення вiдносин мiж двома країнами.

Шарль Азнавур повiдомив, що востаннє був в Українi 40 рокiв тому i приємно вражений змiнами, якi сталися в країнi. "Я бачив мiсто, що будується, i свiтлi обличчя. Це дуже добра ознака", - сказав вiн.

Шарль Азнавур, вiрменин за походженням, народився 1924 року в Парижi. Останнi 15 рокiв вiн веде активну громадську роботу. У 1988 роцi створив власний фонд допомоги Вiрменiї. У 1989 роцi вiн призначений постiйним представником Вiрменiї у ЮНЕСКО. Є також Послом доброї волi цiєї мiжнародної органiзацiї.
XS
SM
MD
LG