Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрилася 5 пан-європейська конференція міністрів охорони довкілля. У ній також беруть участь урядовці та експерти з природоохоронних питань європейських держав і міжнародних фінансових, наукових організацій


-- no author -- Мета форуму – виробити спільні засади екологічної політики і домовитися про здійснення низки екологічних транс-європейських проектів, що фінансуються Світовим банком та Європейським банком реконструкції і розвитку.

Мета форуму – виробити спільні засади екологічної політики і домовитися про здійснення низки екологічних транс-європейських проектів, що фінансуються Світовим банком та Європейським банком реконструкції і розвитку.

Україна залучена до здійснення таких проектів, як енергетична безпека, боротьба із забрудненням Дунаю та Чорного моря, впровадження водо- та енергозберігаючих технологій у виробництво, вдосконалення національного законодавства у галузі охорони природи.

Серед учасників пан-європейської конференції у Києві директор Світового банку по Україні і Молдові Лука Барбоне, який зустрівся сьогодні з журналістами.

Лука Барбоне повідомив, що Світовий банк фінансує екологічні проекти в державах центрально-східної Європи. В Україні пріоритети надані енергетиці та впровадженню енергозберігаючих і безпечних для довкілля технологій у промисловість.

Ще одна учасниця прес-конференції, директор Банку з питань охорони довкілля Кристаліна Георгієва зазначила, що діалог між Світовим банком та урядом України у галузі охорони довкілля значно поглибився, що є корисним для українського суспільства.
XS
SM
MD
LG