Доступність посилання

ТОП новини

Міністр економіки та з питань європейської інтеграції України Валерій Хорошковський вважає, що до кінця року Україна зможе вступити до Світової організації торгівлі. Про це він заявив сьогодні журналістам


-- no author -- «Якщо ми (уряд) будемо співпрацювати з Верховною Радою так, як у питанні з ФАТФ, нічого неможливого немає», - сказав він.

«Якщо ми (уряд) будемо співпрацювати з Верховною Радою так, як у питанні з ФАТФ, нічого неможливого немає», - сказав він.

Україна, за словами Валерія Хорошковського, не відмовлятиметься від підписаних раніше двосторонніх протоколів про доступ до ринків товарів і послуг з країнами – учасницями Світової організації торгівлі заради синхронізації вступу до СОТ з Росією, Казахстаном і Білоруссю. Як повідомляли, на початку цього року Україна, РФ, Білорусь і Казахстан задекларували намір створити єдиний економічний простір і синхронізувати свої дії зі вступу до СОТ.

19 травня Президент України Леонід Кучма заявив, що він виступає за приєднання України до СОТ до кінця цього року. У середині квітня Леонід Кучма доручив Кабміну та ВР України створити необхідні умови щодо вступу України до СОТ 2004 року.

Україна вже підписала протоколи про доступ до ринків товарів та послуг з 13 з 22 необхідних країн – учасниць СОТ, у тому числі з Євросоюзом.
XS
SM
MD
LG