Доступність посилання

ТОП новини

Посол США в Україні Карлос Паскуаль заявив, що Україна може зміцнити репутацію держави з демократичними основами і вважатися демократичною, якщо проведе прозорі та чесні президентські вибори у 2004-му році


-- no author -- "У наступні півтора роки в України є можливість закріпити свою демократичну репутацію. Ключове питання - чи будуть у жовтні 2004-го року президентські вибори, і чи будуть ці вибори чесними та вільними?" - сказав він.

"У наступні півтора роки в України є можливість закріпити свою демократичну репутацію. Ключове питання - чи будуть у жовтні 2004-го року президентські вибори, і чи будуть ці вибори чесними та вільними?" - сказав він. Серед інших можливостей розвитку демократії в країні посол констатував поліпшення можливостей для незалежної преси та роботи неурядових організацій.

"Ми сподіваємося, що Україна досягне успіхів. Що ми зрештою побачимо, як вона стане повноцінним членом євроатлантичного співтовариства, і що ці кроки сприятимуть більшому процвітанню українського народу", - зазначив дипломат.
XS
SM
MD
LG