Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ Ізраїлю Сільван Шалом заявив сьогодні, що президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш найімовірніше зустрінеться з прем’єр-міністрами Ізраїлю й Палестинської автономії Арієлем Шароном і Махмудом Аббасом наприкінці наступного тижня в столиці Йорданії Аммані


-- no author -- У Йорданії в відповідь уточнили, що місце зустрічі ще не вирішене. Із Вашинґтона підтверджень цих подробиць не надходило.

У Йорданії в відповідь уточнили, що місце зустрічі ще не вирішене. Із Вашинґтона підтверджень цих подробиць не надходило.

Учора кабінет міністрів Ізраїлю схвалив план мирного вреґулювання близькосхідної кризи, так звану «шляхову мапу», – але з певними застереженнями. Зокрема, палестинські біженці з території Ізраїлю не матимуть права на повернення. Перелік із 14 поправок до плану Ізраїль передав Сполученим Штатам.

Найближчими днями Шарон має зустрітися з Аббасом для подальших переговорів про цей план.

Тим часом уранці ізраїльське військо знесло будинки двох палестинців-самогубців, що підірвали себе в Єрусалимі тиждень тому; тоді разом із ними загинуло ще сім осіб. У знесених будинках у Хевроні на Західному березі Йордану жило, за словами палестинців, 22 особи.
XS
SM
MD
LG