Доступність посилання

ТОП новини

Посол Канади в Українi Ендрю Робiнсон під час зустрiчi з уповноваженою з прав людини в Українi Нiною Карпачовою наголосив, що посада українського омбудсмена "не перетворилася на респектабельну декорацiю для Заходу, а утвердилася як дiйовий авторитетний загальнонацiональний iнститут захисту прав людини"


-- no author -- Як повiдомляє прес-служба українського омбудсмена, під час зустрiчi Е. Робiнсон наголосив, що в Канадi придiляється "значна увага" правам людини i пiдтримується дiяльнiсть українського уповноваженого.

Як повiдомляє прес-служба українського омбудсмена, під час зустрiчi Е. Робiнсон наголосив, що в Канадi придiляється "значна увага" правам людини i пiдтримується дiяльнiсть українського уповноваженого.

Ніна Карпачова зазначила, що ситуацiя з правами людини в Українi "об''єктивно ще далека вiд мiжнародних стандартiв, однак певнi позитивнi кроки зроблені для її полiпшення.

Посол цiкавився також планами впровадження мiсiй омбудсмена в регiонах України. Вiн зазначив, що має намiр найближчим часом побувати на Закарпаттi.
XS
SM
MD
LG