Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма іще раз заявив сьогодні журналістам у Києві, що не отримував запрошення від американської влади свідчити у справі колишнього прем’єр-міністра України Павла Лазаренка


-- no author -- Зараз в Україні працює група американських юристів, які в рамках “Угоди про правову допомогу” проводять допити українських свідків у справі Павла Лазаренка. Серед них значна кількість колишніх чільних урядовців та народних депутатів.

Леонід Кучма заявив:«Ще раз повторюю: я не маю ніяких офіційних звернень від американської влади з цього приводу. Якщо хтось хоче зробити знову політичну кампанію чергову - будь ласка... Є “Угода про правову допомогу”. Там все чітко розписано. І треба з будь-якою країною, в тому числі з Сполученими Штатами Америки, працювати згідно з цією угодою. Тому ще раз повторюю: я вважаю, що це політична чергова акція». Зараз в Україні працює група американських юристів, які в рамках “Угоди про правову допомогу” проводять допити українських свідків у справі Павла Лазаренка. Серед них значна кількість колишніх чільних урядовців та народних депутатів.
XS
SM
MD
LG