Доступність посилання

ТОП новини

З 2 червня цього року консульський вiддiл посольства США у Києвi почне видавати вiзи для молодят. Утім, незабаром на процедуру отримання вiзи буде потрiбно бiльше часу, нiж зараз, оскiльки США мають намiр упровадити новi процедури контролю для захисту i безпеки своїх кордонiв


-- no author -- Про це йдеться у листi генерального консула США в Українi Лiзи Вiкерс, текст якого оприлюднило американське посольство.

Про це йдеться у листi генерального консула США в Українi Лiзи Вiкерс, текст якого оприлюднило американське посольство.

Видача вiз для молодят у Києвi є першим кроком для видачi всiх iммiграцiйних вiз в українськiй столицi, а не у Варшавi, як це вiдбувається нинi. Однак, це стосується лише нового клопотання. "Будь-яке клопотання, яке вже було вiдіслане в американське посольство у Варшавi, опрацьовуватиметься там", - повiдомила Ліза Вiкерс.

Генконсул нагадала, що нещодавно був спрощений виїзд до США українцiв, якi не порушували термiну дiї попереднiх вiз. Починаючи з грудня 2002 року, українськi громадяни можуть отримувати багаторазовi вiзи, чинні впродовж 5 рокiв. Громадяни України з туристичними вiзами, термiн дiї яких майже закiнчився, або якi мають використану вiзу в чинному закордонному паспортi, а також члени родин власникiв багаторазових вiз також можуть скористатися спрощеною процедурою отримання вiзи.
XS
SM
MD
LG