Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України у зв''язку з вiдсутнiстю складу злочину закрила кримiнальну справу, порушену за фактами публiкацiй у ЗМI, якi перешкоджають дiяльностi президента України


-- no author -- Така iнформацiя мiститься у вiдповiдi заступника генпрокурора Вiктора Шокiна на депутатський запит Миколи Томенка, повiдомили сьогодні в парламентському комiтетi з питань свободи слова та iнформацiї, який очолює М.Томенко.

Така iнформацiя мiститься у вiдповiдi заступника генпрокурора Вiктора Шокiна на депутатський запит Миколи Томенка, повiдомили сьогодні в парламентському комiтетi з питань свободи слова та iнформацiї, який очолює М.Томенко.

У вiдповiдi В.Шокiна повiдомляється, що в дiях працiвникiв ЗМI Херсонської, Днiпропетровської, Черкаської, Харкiвської та iнших областей, стосовно яких проводилися слiдчi дiї з цiєї кримiнальної справи, "не вбачається ознак злочину, передбачених Кримiнальним кодексом України".

М.Томенко висловив переконання, що незамiнну роль у тому, що влада, нарештi, усвiдомила всю абсурднiсть висунутих обвинувачень, вiдiграла солiдарна позицiя громадськостi, зокрема, значної частини полiтикiв, ЗМI i бiльшостi журналiстiв.
XS
SM
MD
LG