Доступність посилання

ТОП новини

50 тисяч гривень обiцяє як винагороду за допомогу у спiйманнi органiзатора вибухiв у маршрутному таксi у Вiнницi Мiнiстерство внутрiшнiх справ України


-- no author -- Зараз у Вiнницi працюють близько двох тисяч спiвробiтникiв СБУ i мiлiцiї, 200 вiйськовослужбовцiв, а при Управлiннi МВС у Вiнницькiй областi створений спецiальний штаб з координацiї роботи оперативних груп. Упродовж розслiдування як пiдозрюваних допитані понад 3000 осiб, проведені 60 експертиз. Пiд час цього розслiдування порушені понад 300 кримiнальних справ за iншими злочинами.

Про це повiдомив сьогодні журналістам начальник Центру громадських зв’язків управлiння МВС України у Вiнницькiй областi Олександр Пахулюк, посилаючись на слова держсекретаря МВС Олександра Гапона.

Зараз у Вiнницi працюють близько двох тисяч спiвробiтникiв СБУ i мiлiцiї, 200 вiйськовослужбовцiв, а при Управлiннi МВС у Вiнницькiй областi створений спецiальний штаб з координацiї роботи оперативних груп. Упродовж розслiдування як пiдозрюваних допитані понад 3000 осiб, проведені 60 експертиз. Пiд час цього розслiдування порушені понад 300 кримiнальних справ за iншими злочинами.

Третiй за останнi пiвроку вибух у вiнницькiй маршрутцi стався 20 травня. 14 осiб госпiталiзовані з опiками 2-го i 3-го ступеня. Серед потерпiлих двоє дiтей - найменшiй дiвчинцi дев''ять рокiв. У п''ятницю в опiковому центрi у Києвi померла 15-рiчна дiвчина, що зазнала серйозних опiків при вибуху .

За словами начальника ЦГЗ, до мiсцевої преси надiйшли вже три анонiмнi листи, автор яких бере на себе вiдповiдальнiсть за вибухи, погрожує новими i вимагає велику суму грошей. Листи вiдіслані на експертизу.

Кримiнальна справа за фактами вибухiв у вiнницьких маршрутках передана на розслiдування СБУ i переквалiфiкована за ст. 258 Кримiнального кодексу (терористичний акт). Розслiдування у цiй справi також проводить мiлiцiя.
XS
SM
MD
LG