Доступність посилання

ТОП новини

Нападник збiрної України, гравець iталiйського "Мiлана" Андрiй Шевченко привiз сьогодні до Києва Кубок Лiги чемпiонiв УЕФА


-- no author -- Цей почесний трофей Європейського клубного футболу Андрій Шевченко здобув у складi "Мiлана" в матчi з "Ювентусом" 28 травня.

В аеропорту Андрія Шевченка зустрiчали президент Федерацiї футболу України Григорiй Суркiс, президент футбольного клубу "Динамо" Iгор Суркiс, українськi вболiвальники i журналiсти.

Цей почесний трофей Європейського клубного футболу Андрій Шевченко здобув у складi "Мiлана" в матчi з "Ювентусом" 28 травня.

В аеропорту український футболiст сказав, що його перемога у складi "Мiлана" в Лiзi чемпiонiв "не лише його перемога, це перемога всiєї України". "Я дуже радий, що змiг виграти цей кубок", - сказав футболiст.

За його словами, в майбутньому вiн мрiє "потрапити на чемпiонат Європи, чемпiонат свiту зi збiрною України".

Незабаром Андрій Шевченко вирушить у табiр української збiрної в Кончi-Заспi пiд Києвом. Там вiн готуватиметься до вiдбiркових матчiв Чемпiонату Європи-2004 зi збiрними Вiрменiї (7 червня) i Грецiї (11 червня). Матч Україна-Вiрменiя вiдбудеться у Львовi.
XS
SM
MD
LG