Доступність посилання

ТОП новини

Міністр охорони здоров’я України Андрій Підаєв вирушив сьогодні до Женеви для участі у засіданні правління Глобального фонду боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією


-- no author -- Українська делегація має намір провести консультації щодо надання Фондом фінансової допомоги для підтримки Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз. Як повідомила прес-секретар міністра охорони здоров’я Уляна Лозан, загальний кошторис цієї заявки майже 75 мільйонів американських доларів.

Українська делегація має намір провести консультації щодо надання Фондом фінансової допомоги для підтримки Національної програми боротьби із захворюванням на туберкульоз. Як повідомила прес-секретар міністра охорони здоров’я Уляна Лозан, загальний кошторис цієї заявки майже 75 мільйонів американських доларів.

У січні цього року Україна підписала грантову угоду з Глобальним фондом боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією. Загальна вартість гранту 92 мільйони американських доларів. На сьогодні до України надійшов перший транш від Глобального фонду на суму майже 482 тисячі доларів США.
XS
SM
MD
LG